kuva_pixabay

Opitco – kohtaa ja kouluta

OPITCO Oy on valmennukseen ja koulutukseen erikoistunut perheyritys.

Anne vastaa valmennustoiminnasta.  Ratkaisukeskeisellä, kannustavalla ja asiakkaan konkonaisvaltaisesti kohtaavalla otteella Anne saa aikaan hyviä tuloksia valmentajana. Valmmennustoimintamme toteutuu pääasiassa alihankintana suuremmille yrityksille. Olemme valmiita yhteistyöehdotuksille, sillä tiedämme, että hyville työelämä- ja elämäntaitovalmentajille on suuri tarve.

Kari vastaa Opitco:n koulutushankkeista. Karin kasvatustieteellinen tutkimustyö liitettynä konkreettiseen opettajan ja kouluttajan työkokemukseen, media-alan osaaminen ja tuottajana toiminnen erilaisissa mediahankkeissa ja pitkäaikainen kansainvälinen työkokemus antavat hyvät valmiudet erilaisten oppimiseen liittyvien ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen itsenäisesti tai yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Viime aikoina Opitcoa ovat työllistäneet verkkoympäristöön rakennetut globaalikasvatuskokonaisuudet.

Anne Vitikainen
pyskiatrian sairaanhoitaja, NEPSY-valmentaja
Kari Vitikainen
kasvatustieteen tohtori, luokanopettaja
Kari Vitikainen
  • Syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten kuntoutus ja valmennus (Kela:n nuottivalmennus)
  • TE-valmennus
  • NEPSY-valmennus
  • Kulttuuritulkkipalvelut (Lähi-itä)
  • Opetusprosessien ja oppimista edistävien hankkeiden suunnittelu, toteutuksen koordinointi ja arviointi.
  • Erilaisten koulutuksellisten mediahankkeiden tuottaminen
  • Kulttuuritulkkipalvelut ja koulutusvientikonsultointi (Lähi-itä)

 

 

 

y